Aankondiging versoepelingen

Na een lange periode met zeer beperkte mogelijkheid om de zondagse dienst te bezoeken, ontstaat er nu meer ruimte. In lijn met de landelijke maatregelen en verwachtingen voor de komende tijd, heeft de kerkenraad tot het volgende besloten:

  • Vanaf a.s. zondag (6 juni) staan we maximaal 60 volwassenen (exclusief kinderen en medewerkers) toe bij de diensten (in plaats van maximaal 30 nu).
  • Vanaf zondag 4 juli verruimen we dit naar maximaal 100 volwassenen (exclusief kinderen en medewerkers). Met de verschillende afdelingen wordt besproken of er vanaf dan ook weer crèche en zondagschool georganiseerd kan worden. We hopen dan als onderdeel van de samenkomst na het binnenprogramma een (samen!)zangdienst te hebben op de parkeerplaats buiten. Aansluitend willen we dan buiten koffie, thee en limonade schenken.
worship again
Voorbehoud

Mocht de kerkenraad deze verruiming niet verantwoord vinden gegeven verslechteringen in het landelijke beeld, kan besloten worden deze stap uit te stellen. De algemene basisregels m.b.t. afstand houden en (hand)hygiëne blijven voorlopig nog van toepassing.

Aanmelden moet nog steeds!

Zoals we dat helaas al lange tijd gewend zijn blijft het bij beide verruimingen noodzakelijk om je aan te melden voor de dienst.

Geef elkaar gelegenheid om te komen

Graag willen we u ook het volgende verzoeken: degenen die de zondag ervoor in de dienst waren worden gevraagd om pas vanaf zaterdagochtend in te schrijven (mits er plaats is). Degenen die de zondag ervoor niet in de dienst waren krijgen t/m vrijdagavond voorrang om in te schrijven. Op deze manier krijgt iedereen de gelegenheid om regelmatig bij de dienst te zijn.

Moedig elkaar aan!

De kerkenraad moedigt u graag aan om weer live de dienst bij te wonen en zo ook regelmatig op de zondag uw plek in te nemen! We hopen dan later in de zomer met elkaar te constateren dat verder opschalen (of een dubbele dienst) zeer gewenst is. Wilt u ook elkaar bemoedigen en aansporen in ‘gemeente zijn’?

Om het opstarten van diverse activiteiten per 4 juli mogelijk te maken, wordt u gevraagd om waar mogelijk uw taak op te pakken of om bij te springen wanneer een beroep op u wordt gedaan.

Met een hartelijke zegengroet namens de kerkenraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *