(pre) Marriage Course

Het huwelijk is een prachtig instituut, bedacht door onze schepper, waarin we diepe intimiteit kunnen beleven. Maar het is een illusie dat dat vanzelf gaat. Daarom bieden we mogelijkheden om jullie goed voor te bereiden met de Pre Marriagecourse, en hulp om jullie relatie ook goed te houden met de Marriage Course.

Pre Marriagecourse

Hebben jullie plannen om te trouwen? Leuk!
Een goede voorbereiding is het halve werk, zegt men niet voor niets. Daarom bieden we de Pre Marriagecourse aan. Je kunt er meer over lezen op premarriagecourse.nl

De Pre Marriagecourse wordt gegeven als er vraag naar is, dus laat op tijd weten dat je interesse hebt. Vraag ernaar bij Gerben en Judith.

Marriage Course

Zijn jullie al (wat) langer getrouwd? Ook dan is het goed om aandacht aan je huwelijk te blijven besteden. Wat je aandacht geeft groeit, en het gras is daar groener waar je het water geeft.
Willen jullie meer weten? Kijk eens op marriagecourse.nl of op tijdvoorelkaar.nl

Sinds kort is de Marriage Course ook in een online variant beschikbaar. Op jullie eigen tijd, in jullie eigen setting de cursus volgen. 7 weken iedere week een thema, en je kunt ieder moment beginnen! Vraag er naar bij Gerben of Judith.