Geassocieerde zendelingen

Familie Hazenoot. Santa Cruz, Aruba

Peter en Madeleine Hazenoot en hun kinderen Jedidja, Jesse, Joah en Julia zijn het voorgangersechtpaar van twee kerken op Aruba.

Peter is voornamelijk bezig met preken, pastorale zaken en veel organisatorische taken in die gemeentes.

Madeleine steunt hem hierin en is moeder van dit jonge gezin. Zij geeft ook “Home schooling” les aan de kinderen. Voor info zie: www.wereldevangelisatie.com en het scherm in de koffieruimte.

Wil je een gift overmaken? Dat kan via ons rekeningnummer NL11 INGB 000 44 31 849 tnv Stichting Wereld Evangelisatie Nederland.

CONTACTGEGEVENS
Familie Hazenoot
Peter, Madeleine, Jedidja, Jesse, Joah en Julia
Postadres: Piedra Plat 92, Santa Cruz, ARUBA

Bekijk de laatste presentatie (pdf). Download hier de presentatie (powerpoint) van de fam. Hazenoot.

Andre en Corina Muilwijk. Sail Different, Panama.

Andre en Corina hebben ruim een jaar geleden alles ingepakt, hun aannemers bedrijf stilgezet en een zeilboot gekocht in Panama.

Hun doel is om via deze zeilboot charters uit te voeren en in contact te komen met avontuurlijke mensen die open staan om het evangelie te onderzoeken. Inmiddels is de eerste zeiltocht gemaakt en wordt de kennis van de Spaanse taal verder vervolmaakt.

Andre doet ook veel klusjes op andere boten om mensen te helpen, contacten te bouwen en hun “Tentmakers”(zelf ondersteunend) levensstijl mogelijk te maken. Voor meer info zie het scherm in de koffieruimte en www.sailingdifferent.reislogger.nl

Johan en Linda Schep zijn werkzaam in onder andere NL, Kenia, Israël.

Zij houden zich bezig met de verspreiding van het goede nieuws, het evangelie van Jezus Christus dat nieuwe leven geeft. Ze geven veel Bijbelstudies, lezingen en spreken op conferenties ter bemoediging en opbouw van de kerk. Ook zijn ze pastoraal en diaconaal bezig op veel plaatsen waar daar mogelijkheid voor is b.v via radio uitzendingen. Voor meer informatie zie: www.johan-linda.com en het scherm in de koffie ruimte.

Wil je Johan en Linda en hun werk steunen?

06 22 99 66 45

financieel steunen kan ook via:
Stichting Vissers van Mensen
t.a.v. Johan Schep
NL 19 RABO 0124 894 003
BIC RABO NL 2U

Lees meer op de website van Johan en Linda.

Klik hier voor een filmpje van Johan en Linda in Ghana.

Nog meer filmpjes met/van Johan Schep.

Bram Krol

krol 1

Bram werkt onder Stichting Facilite in onder andere NL, Nepal, Ivoor Kust en Congo. Bram is een predikant met een hart voor zending en probeert lokale kerken te ondersteunen door trainingen te geven aan predikanten en evangelisten. Ook preekt en evangeliseert hij zelf als de mogelijkheden voor doen. “Geef de lokale kerken de “tools” en kennis om zelf verder te gaan met kerk opbouw”. Meer info vind je hier: www.bramkrol.com en het scherm in de koffie ruimte.

krol 2

zie zijn website : http://www.bramkrol.com