Bericht vanuit de kerkenraad - week 25

Afdrukken

Geliefde broeders en zusters,

Diensten
Hoewel er steeds meer gemeenteleden meedoen met de zoom-dienst ben ik toch blij dat we weer concrete plannen kunnen maken voor echte diensten!
Afgelopen dinsdag hebben we als kerkenraad besloten om - als de regels niet veranderen - vanaf zondag 5 juli weer diensten te gaan organiseren.
De details moeten nog uitgewerkt worden met de diverse coordinatoren, maar in grote lijnen zal dat er zo uit gaan zien:

We houden twee diensten, de eerste om 9:00u en de tweede om 11:00u.
Aanmelden dus!   ->   link   ->   want vol = vol!
Alleen tijdens de eerste dienst zal er creche en zondagsschool zijn, tijdens de vakantie beperkt.
In beide diensten, als het weer het toelaat, zullen we buiten, achter het kerkgebouw, een aantal liederen zingen. De rest van de dienst houden we in de zaal.
De sprekers gaan we vragen of ze beide diensten willen spreken.
De eerste dienst maken we ook digitaal (live) beschikbaar.
Afhankelijk van hoe het gaat, willen we een vorm zoeken om  Avondmaal te vieren.
Collectes doen we digitaal, dus niet meer met contant geld.
Koffiedrinken doen we voorlopig nog even thuis.
De ruimte achter het gebouw zal niet beschikbaar zijn voor parkeren.

Al met al zal het best een intensieve tijd worden met veel veranderingen, maar we rekenen op uw aller hulp. Gemeente zijn we allemaal met elkaar!

Met de coordinatoren is of wordt contact opgenomen om alle details door te spreken. Mocht u denken dat we iets vergeten zijn, dan horen we het graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Later zal nog uitgebreidere informatie volgen.

Enquête zondagsschool
Een ander belangrijk punt dat misschien nog aan uw aandacht is ontsnapt is, is de zondagsschool enquête. We willen graag de zorg voor de kinderen in de gemeente op een goede manier vorm kunnen geven, en daarvoor is uw input echt nodig. Als u ouder bent van kinderen op de basisschool, wilt u dan deze enquête invullen? Dank u wel!

Kwetsbaarheid
Wij mensen zijn maar kwetsbaar. Hoewel we uit onszelf graag overal zekerheid inbouwen, blijkt vaak genoeg dat er maar weinig voor nodig is om uit balans te raken, in het ziekenhuis te belanden of het gewoon even niet meer te zien zitten. Als afsluiting deze keer dan ook een lied van kwetsbaarheid èn van zekerheid:

Ga met God!

Namens de kerkenraad,
Gerben