Bericht vanuit de kerkenraad - week 23

Afdrukken

Geliefde broeders en zusters,

Hoe gaat het met u? 

Gelukkig horen we van velen van jullie dat jullie de samenkomsten missen! Wij ook!
Dinsdagavond is de kerkenraad bij elkaar geweest om te spreken over hoe we de diensten vanaf 1 juli in willen gaan vullen. Vanaf 1 juli mogen er weer bijeenkomsten tot maximaal 100 mensen.

BELANGRIJK: enquete
We willen heel graag weer bij elkaar gaan komen, maar er zijn nog wel wat keuzen te maken. We willen u daarin betrekken en daarom hebben we een korte enquete opgesteld met een aantal vragen. De keuze om bijvoorbeeld 1 of 2 diensten te gaan organiseren hangt af van het aantal mensen dat van plan is te komen.

Daarom is het erg belangrijk dat u de enquete invult: https://forms.gle/8JvH9ya6rerkoxXm8
Graag zsm, maar uiterlijk 10 juni. Invullen duurt maar een paar minuten.

Pastoraat
We merken dat het voor veel gezinnen lucht geeft nu de kinderen weer (deels) naar school gaan. Fijn! Toch weten we dat er ook veel eenzaamheid is en het niet altijd lekker loopt nu veel mensen thuis werken. Het pastoraat is er om u te helpen! U mag altijd contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bidstonden
In het proces van terug naar normaal, en om de druk op ons gebouw in de avonden af te laten nemen hebben we besloten om de bidstonden vanaf volgende week weer alleen op de maandag te houden. Deze week is er dus ook nog op donderdagavond bidstond, vanaf volgende week alleen nog op de maandagavond 20:00u. Van harte welkom!

Zoom-dienst zondag 7 juni
Zondagmorgen 7 juni willen we opnieuw met elkaar een zoom-dienst hebben. Henk Rothuizen zal in die dienst vanuit Gods woord met ons delen. Van harte welkom!

Als de techniek een drempel vormt, helpen we u er graag mee! (bel/app Erik de Wit 06-48420330)

Afsluitend weer een prachtig lied: Opwekking 830 - Vragen

In elke vraag
Blijft U de Heer
Als oorlog woedt
God U regeert
En ik geloof
Één ding staat altijd vast
U bent trouw Heer
U bent trouw Heer

Namens de kerkenraad,
Gerben