Bericht vanuit de kerkenraad - week 20

Afdrukken

 

 

Geliefde broeders en zusters,

Opnieuw zijn er allerlei veranderingen deze week, en opnieuw is het voor iedereen zoeken hoe er mee om te gaan.
Kinderen mogen (deels) weer naar school, de kappers zijn weer open, en zo ontwaken we langzaam uit de "intelligente lockdown". 
Ook voor ons als gemeente blijft het zoeken naar mogelijkheden, maar ik merk gelukkig dat er meer en meer ook mogelijkheden gevonden worden. Zo zijn er steeds meer online kringavonden, en wordt het gebouw steeds beter gebruikt. Er zijn al avonden gepland om de bijbelstudies over identiteit door Jacques Brunt met elkaar te bekijken en na te bespreken (aanrader!), er zal binnenkort een eerste keer  een kringavond in de kerkzaal gehouden worden, en mogen we gastvrij Christengemeente het Kruispunt ontvangen zodat zij hun bidstond ook door kunnen laten gaan. Prachtig om te delen van wat we hebben!
 

Zoom dienst

Afgelopen zondagavond was de eerste zoom dienst, en ik heb van velen gehoord dat ze het als erg positief ervaren hebben om elkaar weer eens te zien, en gemeente te zijn met elkaar. We waren met 41 huishoudens! Natuurlijk kan het niet tippen aan "echt" bij elkaar komen, maar dit is zeker beter dan niets. Vanavond zal de kerkenraad nadenken over hoe we hier verder mee willen gaan.
 

Online kringavond

Op https://sites.google.com/view/ark-in-coronatijd/samenkomsten-de-ark/online-kring-hoe-doe-je-dat is informatie toegevoegd over hoe je online een kringavond kunt regelen, zodat iedereen dat kan initieren. Nodig ook gerust Gert-Jan en Stephanie uit ;)
 

Bijbelstudie over Identiteit (deel 4)

Overigens is vanavond het 4e deel van de bijbelstudie door Jacques Brunt, alle 4 de studies, inclusief bijbehorende bespreekvragen, zijn te vinden op https://sites.google.com/view/ark-in-coronatijd/bijbelstudies
 

We horen graag van u!

Met de zoom dienst hebben we gelukkig wat mensen kunnen spreken, maar toch missen we vanuit de kerkenraad het contact met de gemeente. Daarom hieronder een eenvoudige manier om wat van u te horen, ik ben benieuwd!

 
 

Dit bericht wil ik afsluiten met een bemoedigend lied: Houd vol, Hij laat niet los!

Namens de kerkenraad,
Gerben