Afdrukken

Arktueel zondag 19 mei 2019

Afdrukken

Arktueel zondag 31 maart 2019

Afdrukken

Hier vind u ons wekelijks nieuws. Dit wordt u aangeboden als Arktueel.

U kunt hierin lezen over het reilen en zijlen in de gemeente, bijzondere gebeurtenissen en hierin is  een kort overzichtje opgenomen van de samenkomsten/spreekbeurten voor de komende 2 weken.

 

Berichtjes voor Arktueel kunt u inleveren door uw bijdrage te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afdrukken

Arktueel / Informatieblad

Arktueel
Iedere week verschijnt de Arktueel met aktuele informatie voor de week. Arktueel wordt ook via de e-mail verspreid.
Voor informatie kunt u terecht bij onze redactie, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatieblad
Ons informatieblad is het kerkblad, dat de gemeente en haar leden, door royaal gebruik van foto’s, dichter bij elkaar brengt. In het blad staan alle belangrijke gegevens en mededelingen, die het u mogelijk maken om aan de gemeentelijke activiteiten deel te nemen. Ook vindt u hierin interviews met gemeenteleden, voorgangers en anderen. Tevens verslagen van gebeurtenissen, interviews, agenda en roosters. Kortom, een echt gemeenteblad, waarin onze vrienden en gemeenteleden tot hun recht komen. Het informatieblad is in gedrukte vorm beschikbaar.

Voor informatie kunt u terecht bij onze redacteur, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Om de volledige lijst met jaargangen Arktueel te zien moet u inloggen.