Afdrukken

Koffieochtend

Altijd al wel eens willen komen maar denkt u dat die alleen voor de ouderen zijn dan heeft u het mis. De ochtenden zijn voor iedereen die op een levendige manier meer van Gods woord wil horen en leren. 

De ochtenden beginnen om 10.00 en duren tot uiterlijk 11.30 uur (heeft u nog schoolgaande kinderen dan bent u dus weer op tijd terug). Inloop vanaf 9.45.

 

Neem gerust gasten mee want het gezegde 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' is bij Johan echt van toepassing!

Locatie: Kennelweg 14

 

Alweer de laatste in dit jaar is op d.v. 28 november.

Afdrukken

Preken op Google Drive

Een aantal preken zijn beschikbaar gesteld op Google Drive.

Je kunt deze benaderen door op ‘links’ te klikken in de balk bovenaan het scherm, vervolgens kies je voor ‘Preken (gdrive)’ , daarna klik je op ‘weblink Preken’ of klik op  . De webpagina van google-drive wordt nu geopend en de preken worden getoond.

Klik op een preek om deze te beluisteren.

Misschien krijg je de melding : 'Oeps! Probleem bij het afspelen van dit bestand'

Klik op ‘Downloaden

Daarna krijg je : 'Google Drive kan dit bestand niet controleren op virussen'

Klik ‘Toch downloaden’. Dan kun je kiezen wat je wilt (downloaden en later luisteren = opslaan of direct luisteren dmv je standaard muziekspeler) :

Bij de meesten zal de Windows Media Player geinstalleerd en ingesteld zijn als de standaard speler, kies voor ‘Openen met’ , klik OK en luister.

Afdrukken

Zonnepanelen

Ook wij leveren onze bijdrage aan een duurzame samenleving. In het kader van goed rentmeesterschap zijn zonnepanelen geplaatst.

Na verloop van tijd zullen we de werkelijke opbrengst weten. De verwaching is in elk geval dat we kunnen voorzien in nagenoeg onze totale (elektrische) energie behoefte.

De gegevens zijn hier benaderbaar. Je kunt een real-time overzicht krijgen maar ook een overzicht met de opbrengst tot nu toe. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel bomen we inmiddels al gepland hebben.

Afdrukken

Niet alle nieuws wordt hier getoond. Raadpleegt u ook de agendapagina